Previous Next

De B&B

Op de bovenverdieping van de woonboerderij bevindt zich een sfeervol appartement, met plek voor max. 3 volwassenen. De trap is wat steiler dan tegenwoordig gebruikelijk, de stopcontacten zijn van bakeliet: de boerderij is dan ook bijna 100 jaar oud! Deze accommodatie bestaat uit een slaapkamer met badkamer met een 2p. bed en een zitkamer met een 1p. bed. U kijkt uit over de omliggende weilanden en de mooie bloementuin, waar gasten een eigen terras hebben om te genieten van wat er groeit en bloeit. Het ontbijt wordt geserveerd in de huiskamer van de boerderij.


Er zijn volop mogelijkheden tot het ondernemen van wandel- en fietstochten rond Luttenberg en de Sallandse Heuvelrug. Ook op cultureel gebied heeft de omgeving veel te bieden, zoals Museum De Fundatie in Heino (13 km) en Zwolle (25 km), of Deventer (26 km).Het dorp zelf beschikt over een sfeervol openluchttheater en Landbouwmuseum De Laarman.

Voor meer informatie over een verblijf in dit knusse, romantische onderkomen  : zie https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/luttenberg/b-b-de-oude-sallandse-trap/74940/

Zoeken